logologologologo
  • PROGRAM
  • JEGYEK
  • MENÜ
  • AZ ARANYKORRÓL
  • FOTÓK
  • TÁMOGATÓK
  • NYEREMÉNYEK
  • English
  • Hungarian
    • English
  • PROGRAM
  • JEGYEK
  • MENÜ
  • AZ ARANYKORRÓL
  • FOTÓK
  • TÁMOGATÓK
  • NYEREMÉNYEK
  • English

ARANY ASZTAL – DÍSZVACSORA
A menüsorhoz sommelier által kiválasztott borokkal

HIDEG ELŐÉTEL
Tokaji aszús márványos libamáj terrine, arany mazsola coulis, lilahagyma lekvár, mini briós

FŐÉTEL
Borjúszűz „vadasan”, jus, karamellizált répa, marinált mustármag, szarvasgombás zsemlegombóc, tejföl

DESSZERT
Tonka royal, alma macaron, pisztácia streuzel

Feketekávé tejjel, tejszínhabbal

VEGETÁRIÁNUS VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK (KIZÁRÓLAG ELŐZETES EGYEZTETÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI)

HIDEG ELŐÉTEL
Sült zeller carpaccio, fekete fokhagyma majonéz, torma, kapribogyó, ropogós quinoa, zöldsaláta, savanyított ribizli

FŐÉTEL
Karamellizált sütőtök, pisztáciás pirított burgonya nudli, birsalma, füstölt tofu, vörös mizuna

DESSZERT
Tonka royal, alma macaron, pisztácia streuzel

Feketekávé tejjel, tejszínhabbal

EZÜST ASZTAL – SVÉDASZTALOS VACSORA KÍNÁLAT

HIDEG ELŐÉTEL, SALÁTA
Pastrami, metélőhagymás zsidó tojás, pácolt mustármag, konfitált datolyaparadicsom (GL, L)
Füstölt csülkös sertésterrine, tormakrém, ecetes uborkarelish (GL)
Kacsasonka, kecskesajt mousse, házi sárgabarack chutney (GL)
Házi baba ganoush, pirított mandula, baton zöldségek, pita

SALÁTAVÁLASZTÉK
Paradicsom saláta, bazsalikom pesto, mini mozzarella, marinált lilahagyma (GL)
Nizzai tésztasaláta, főtt tojás, zöldbab, marinált tonhaldarabok (L)
Tönkölybúza-saláta, sült dió, szőlő, fetasajt, fehér balzsamecet-dresszing
Pepperoni paprika, ecetes mini dinnye (GL, L)

LEVESEK
Kókusztejes sárgarépakrémleves, gyömbér, pirított tökmag
Magyaros burgonyaleves, házi csipetke, füstölt tarja

FŐÉTEL VÁLASZTÉK HOZZÁILLŐ GARNÍRUNGGAL
BBQ-mázas csirkecombfilé, vajas cukorborsó, illatos jázminrizs (GL)
Marhahúsos pelmenyi, savanyúkáposzta-ragu, friss tejföl, kapor
Fokhagymás-borsos pecsenyesült, hortobágyi pirított slambuc (L)
Bakonyi pulykapaprikás, turbolyás tojásos galuska

VEGETÁRIÁNUS VENDÉGEKNEK AJÁNLJUK
Sütőtökös lasagne, bébispenót, ricotta, zsálya

Friss kenyérfélék, mini péksütemények (teljeskiőrlésű, rozsos, magos, házi)

DESSZERTEK, ÉDESSÉGEK
Rozmaringos mini málnatorta
Mini kávés brownie szelet
Citrom tarte
Rákóczi túrós
Sacher szelet csokoládé mousse-szal
Mini Rawnie by Naspolya (GL, L, cukormentes)

A menühöz segítséget ide kattintva talál

 

A vacsora végéig az alábbi italokat korlátlan mennyiségben kínáljuk:

ALKOHOLTARTALMÚ ITALOK
Babarczi Pince Olaszrizling 2020 (Pannonhalma)
Pócz Rosé Cuvée 2020 (Balatonlelle)
Lelovits Pincészet Portugieser 2020 (Villány)
A pincészetek korlátozott készletei miatt a borfajták változtatási jogát fenntartjuk.
A ház borai 1,5 literes kiszerelésű borok, palackos kínálásra nem alkalmasak.

Soproni – csapolt sör
Soproni Fekete Démon
Heineken – alkoholmentes

 

Az alábbi italokat a Bál végéig korlátlan mennyiségben kínáljuk:

ALKOHOLMENTES ITALOK
Jeges tea (őszibarackos és citromos)
Rostos és szűrt gyümölcslevek (100%-os rostos és gyümölcshúsos
narancs-, őszibaracknektár, szűrt almalé)
Szénsavas üdítők (Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta, Tonic, Gyömbér)
Nestlé Aquarel ásványvíz citromkarikával (szénsavas, szénsavmentes)
Olasz kávé tejjel, tejszínnel
Fekete és gyümölcstea mézzel, citrommal

 

ÉRKEZÉSKOR FOGADÓITALLAL VÁRJUK VENDÉGEINKET

A menü változtatás jogát fenntartjuk.

Kreatív séf: Balogh Krisztián

Tizenegy évnyi skandináv kitérő után tért vissza Budapestre Balogh Krisztián. A Budapest Party Service és a VakVarjú éttermek kreatív séfje saját bevallása szerint szakmai újításokra fogékony, de szélsőségektől mentes konyhafőnök.

2007-től Dánia 5*-os hoteleiben dolgozott sous chef és executive sous chef pozícióban. Két évig irányította 60-65 szakács munkáját a 679 szobás Tivoli Hotel 6000 fős kapacitású konyhájában.

Dániában tökéletesítette az alapanyagok kiválasztásához szükséges tudását, és a halételek készítésének technológiáit is mélységeiben megtanulta. Mély benyomást tett rá Dánia konyhaművészete, azonban munkásságában a magyar gasztronómia hagyományai maradtak túlsúlyban.

Aranybál – Klasszikus bál modern köntösben

Kapcsolat

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Kft.

1087 Budapest, Kerepesi út 29/b

+36 1 3221488

Copyright 2018. All rights reserved.